tirsdag den 31. januar 2017

AT 2017 Menneskets forhold til naturen

Find inspiration til dit emne

Det kan virke overvældende at komme i gang, hvad fag skal jeg vælge? Hvad emne? Det naturlige sted at kikke til en begyndelse er ressourcerummet som du finder på skolens intranet. Her er allerede givet nogle gode holdbare problemstillinger og materiale henvisninger. Du skal naturligvis selv kikke videre når du har sat dig ind i emnet overordnet.


Mange steder på nettet tilbyder også emneguides til årets AT:

EMU Danmarks Læringsportal:
Her er både indgange fordelt på emne og fag – der er ofte utroligt gode og valide links at hente til de emner der er beskrevet grundigt. Siden er udviklet af undervisere og derfor det rigtige niveau.


Litteratursiden.dk: Forslag til gode skønlitterære bøger med rette tema. Vi har mange af dem på skolebiblioteket. Se på udstillingshylderne.

Faktalink: Du har adgang til Faktalink ved at logge på med dit uni-login - her findes en masse gode henvisninger til videre læsning om bl.a. landart, vulkanudbrud, UNESCOS verdensarv, vindmøller, økologi, kunstig befrugtning og meget mere...
Forfatterweb: Du kan logge på med dit uni-login og få adgang til en masse gode forslag til skønlitteratur der kan anvendes i forhold til årets tema.Bibliotek.dk's emneoversigt: Du kan finde inspiration til underemner og litteratur i emneoversigten


Videnskab.dk Artikler til temaet Fx om bæredygtig livsstil, klimaet, miljøproblemer, GMO, CO2 og meget mere.


Science in Context Se emneoversigten, du har adgang til basen på skolens IP-adresse. Her er masser af gode emner som: Air Pollution, Acid Rain, Bees, Biodiversity, Viruses, Tornadoes, Toxic and Hazardous Waste og meget mere.Der er mange flere gode steder at finde litteratur når du skal til at dykke ned i emnet.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.